Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell

Unknown Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell is gevestigd aan de Groenedijk 50 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell in Capelle aan den IJssel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Capelle aan den IJssel, is Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Groenedijk 50 in Capelle aan den IJssel om kennis te maken. Telefonisch kun je Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.rbp-scouts.nl/ om een idee te krijgen waar Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell voor staat.

Hoe kom je bij Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Zeeverkennersgroep Robert Baden-Powell

Bezoekers bekeken ook