Zeeverkennersgroep De Geuzen

Scouting Zeeverkennersgroep De Geuzen is gevestigd aan de Hoflaan 120 in Vlaardingen.

Meer informatie over Zeeverkennersgroep De Geuzen in Vlaardingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Zeeverkennersgroep De Geuzen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Zeeverkennersgroep De Geuzen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Vlaardingen, is Zeeverkennersgroep De Geuzen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Zeeverkennersgroep De Geuzen een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Hoflaan 120 in Vlaardingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Zeeverkennersgroep De Geuzen bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.degeuzen.nl/ om een idee te krijgen waar Zeeverkennersgroep De Geuzen voor staat.

Hoe kom je bij Zeeverkennersgroep De Geuzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeverkennersgroep De Geuzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Zeeverkennersgroep De Geuzen

Bezoekers bekeken ook