Zeeverkennersgroep Brandaen

Unknown Zeeverkennersgroep Brandaen is gevestigd aan de Noldijk 73a in Barendrecht.

Meer informatie over Zeeverkennersgroep Brandaen in Barendrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Zeeverkennersgroep Brandaen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Zeeverkennersgroep Brandaen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Barendrecht, is Zeeverkennersgroep Brandaen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Zeeverkennersgroep Brandaen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Noldijk 73a in Barendrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Zeeverkennersgroep Brandaen bereiken via 31 180 619 193. Bekijk alvast de website: https://brandaen.net/ om een idee te krijgen waar Zeeverkennersgroep Brandaen voor staat.

Hoe kom je bij Zeeverkennersgroep Brandaen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeverkennersgroep Brandaen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Zeeverkennersgroep Brandaen

Bezoekers bekeken ook