Zeeverkenners Gabriël

Unknown Zeeverkenners Gabriël is gevestigd aan de Witteweg 23M in Middelaar.

Meer informatie over Zeeverkenners Gabriël in Middelaar

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Zeeverkenners Gabriël is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Zeeverkenners Gabriël organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Middelaar, is Zeeverkenners Gabriël een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Zeeverkenners Gabriël een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Witteweg 23M in Middelaar om kennis te maken. Telefonisch kun je Zeeverkenners Gabriël bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.gabrielgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Zeeverkenners Gabriël voor staat.

Hoe kom je bij Zeeverkenners Gabriël? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeverkenners Gabriël het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Zeeverkenners Gabriël

Bezoekers bekeken ook