Zeekadetkorps Lemmer

Unknown Zeekadetkorps Lemmer is gevestigd aan de Unnamed Road in Lemmer.

Meer informatie over Zeekadetkorps Lemmer in Lemmer

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Zeekadetkorps Lemmer is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Zeekadetkorps Lemmer organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lemmer, is Zeekadetkorps Lemmer een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Zeekadetkorps Lemmer een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Unnamed Road in Lemmer om kennis te maken. Telefonisch kun je Zeekadetkorps Lemmer bereiken via 31 6 31091600. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Zeekadetkorps Lemmer voor staat.

Hoe kom je bij Zeekadetkorps Lemmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeekadetkorps Lemmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Zeekadetkorps Lemmer

Bezoekers bekeken ook