YMCA Kampeercentra Hulshorst

Groepsaccommodatie YMCA Kampeercentra Hulshorst is gevestigd aan de Hierderbeek 1 in Hierden.

Meer informatie over YMCA Kampeercentra Hulshorst in Hierden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? YMCA Kampeercentra Hulshorst is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. YMCA Kampeercentra Hulshorst organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Groepsaccommodatie in de buurt van Hierden, is YMCA Kampeercentra Hulshorst een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is YMCA Kampeercentra Hulshorst een Groepsaccommodatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Groepsaccommodatie op Hierderbeek 1 in Hierden om kennis te maken. Telefonisch kun je YMCA Kampeercentra Hulshorst bereiken via 31 341 451 478. Bekijk alvast de website: http://www.ymcakampeercentra.nl/ om een idee te krijgen waar YMCA Kampeercentra Hulshorst voor staat.

Hoe kom je bij YMCA Kampeercentra Hulshorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YMCA Kampeercentra Hulshorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. YMCA Kampeercentra Hulshorst

Bezoekers bekeken ook