Willem de Zwijgergroep III

Unknown Willem de Zwijgergroep III is gevestigd aan de Wantijpark 10 in Dordrecht.

Meer informatie over Willem de Zwijgergroep III in Dordrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Willem de Zwijgergroep III is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Willem de Zwijgergroep III organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dordrecht, is Willem de Zwijgergroep III een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Willem de Zwijgergroep III een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Wantijpark 10 in Dordrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Willem de Zwijgergroep III bereiken via 31 78 613 1186. Bekijk alvast de website: https://www.wdzdordt.nl/ om een idee te krijgen waar Willem de Zwijgergroep III voor staat.

Hoe kom je bij Willem de Zwijgergroep III? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willem de Zwijgergroep III het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Willem de Zwijgergroep III

Bezoekers bekeken ook