Wilhelminagroep zeeverkenners

Unknown Wilhelminagroep zeeverkenners is gevestigd aan de Verlengde Hoogravenseweg 19 in Utrecht.

Meer informatie over Wilhelminagroep zeeverkenners in Utrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Wilhelminagroep zeeverkenners is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Wilhelminagroep zeeverkenners organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Utrecht, is Wilhelminagroep zeeverkenners een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Wilhelminagroep zeeverkenners een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Verlengde Hoogravenseweg 19 in Utrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Wilhelminagroep zeeverkenners bereiken via 31 30 288 9498. Bekijk alvast de website: http://www.wilhelmina.org/ om een idee te krijgen waar Wilhelminagroep zeeverkenners voor staat.

Hoe kom je bij Wilhelminagroep zeeverkenners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilhelminagroep zeeverkenners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Wilhelminagroep zeeverkenners

Bezoekers bekeken ook