Weekendschool Franeker

Unknown Weekendschool Franeker is gevestigd aan de Gebouw Scouting Andromeda, Jan Stapertlaan 12 in Franeker.

Meer informatie over Weekendschool Franeker in Franeker

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Weekendschool Franeker is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Weekendschool Franeker organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Franeker, is Weekendschool Franeker een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Weekendschool Franeker een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Gebouw Scouting Andromeda, Jan Stapertlaan 12 in Franeker om kennis te maken. Telefonisch kun je Weekendschool Franeker bereiken via 31 6 29356342. Bekijk alvast de website: http://www.weekendschoolfraneker.nl/ om een idee te krijgen waar Weekendschool Franeker voor staat.

Hoe kom je bij Weekendschool Franeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Weekendschool Franeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Weekendschool Franeker

Bezoekers bekeken ook