Waterscouting Reeuwijk

Unknown Waterscouting Reeuwijk is gevestigd aan de Platteweg 42C in Reeuwijk.

Meer informatie over Waterscouting Reeuwijk in Reeuwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Reeuwijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Reeuwijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Reeuwijk, is Waterscouting Reeuwijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Reeuwijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Platteweg 42C in Reeuwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Reeuwijk bereiken via 31 6 81552760. Bekijk alvast de website: http://www.waterscoutingreeuwijk.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Reeuwijk voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Reeuwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Reeuwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Reeuwijk

Bezoekers bekeken ook