Waterscouting Paul Kruger

Unknown Waterscouting Paul Kruger is gevestigd aan de Kinderdijk 86 in Middelburg.

Meer informatie over Waterscouting Paul Kruger in Middelburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Paul Kruger is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Paul Kruger organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Middelburg, is Waterscouting Paul Kruger een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Paul Kruger een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kinderdijk 86 in Middelburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Paul Kruger bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.waterscoutingpk.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Paul Kruger voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Paul Kruger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Paul Kruger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Paul Kruger

Bezoekers bekeken ook