Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen

Unknown Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen is gevestigd aan de Den Blieklaan 18 in Soest.

Meer informatie over Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen in Soest

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Soest, is Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Den Blieklaan 18 in Soest om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen bereiken via 31 6 53388512. Bekijk alvast de website: http://paltzeneemgeuzen.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Paltz- & Eemgeuzen

Bezoekers bekeken ook