Waterscouting Nicolaasgroep

Scouting Waterscouting Nicolaasgroep is gevestigd aan de Noordma 2 in Midlaren.

Meer informatie over Waterscouting Nicolaasgroep in Midlaren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Nicolaasgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Nicolaasgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Midlaren, is Waterscouting Nicolaasgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Nicolaasgroep een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Noordma 2 in Midlaren om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Nicolaasgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.nicolaasgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Nicolaasgroep voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Nicolaasgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Nicolaasgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Waterscouting Nicolaasgroep

Bezoekers bekeken ook