Waterscouting Nederweert

Scouting Waterscouting Nederweert is gevestigd aan de Steer 3a in Nederweert.

Meer informatie over Waterscouting Nederweert in Nederweert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Nederweert is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Nederweert organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Nederweert, is Waterscouting Nederweert een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Nederweert een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Steer 3a in Nederweert om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Nederweert bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutingnederweert.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Nederweert voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Nederweert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Nederweert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Waterscouting Nederweert

Bezoekers bekeken ook