Waterscouting Musinga-Rijn

Unknown Waterscouting Musinga-Rijn is gevestigd aan de Aan de Rijn 5-A in Wageningen.

Meer informatie over Waterscouting Musinga-Rijn in Wageningen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Musinga-Rijn is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Musinga-Rijn organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wageningen, is Waterscouting Musinga-Rijn een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Musinga-Rijn een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Aan de Rijn 5-A in Wageningen om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Musinga-Rijn bereiken via 31 6 31795194. Bekijk alvast de website: http://musinga-rijn.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Musinga-Rijn voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Musinga-Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Musinga-Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Musinga-Rijn

Bezoekers bekeken ook