Waterscouting Jan van Gent

Vereniging of organisatie Waterscouting Jan van Gent is gevestigd aan de Schip, Sint Pietersluisweg in Maastricht.

Meer informatie over Waterscouting Jan van Gent in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Jan van Gent is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Jan van Gent organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Maastricht, is Waterscouting Jan van Gent een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Jan van Gent een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Schip, Sint Pietersluisweg in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Jan van Gent bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.waterscoutingjanvangent.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Jan van Gent voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Jan van Gent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Jan van Gent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Waterscouting Jan van Gent

Bezoekers bekeken ook