Waterscouting Het Zuiderkruis

Unknown Waterscouting Het Zuiderkruis is gevestigd aan de Wilhelminakanaal in Oirschot.

Meer informatie over Waterscouting Het Zuiderkruis in Oirschot

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Het Zuiderkruis is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Het Zuiderkruis organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Oirschot, is Waterscouting Het Zuiderkruis een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Het Zuiderkruis een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Wilhelminakanaal in Oirschot om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Het Zuiderkruis bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutinghetzuiderkruis.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Het Zuiderkruis voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Het Zuiderkruis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Het Zuiderkruis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Het Zuiderkruis

Bezoekers bekeken ook