Waterscouting Fivelgroep

Unknown Waterscouting Fivelgroep is gevestigd aan de Roegeweg 1 in Steendam.

Meer informatie over Waterscouting Fivelgroep in Steendam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Fivelgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Fivelgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Steendam, is Waterscouting Fivelgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Fivelgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Roegeweg 1 in Steendam om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Fivelgroep bereiken via 31 6 53684570. Bekijk alvast de website: http://www.fivelgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Fivelgroep voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Fivelgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Fivelgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Fivelgroep

Bezoekers bekeken ook