Waterscouting Dorus Rijkers

Unknown Waterscouting Dorus Rijkers is gevestigd aan de Jaagpad 3 in Rijswijk.

Meer informatie over Waterscouting Dorus Rijkers in Rijswijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Dorus Rijkers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Dorus Rijkers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rijswijk, is Waterscouting Dorus Rijkers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Dorus Rijkers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jaagpad 3 in Rijswijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Dorus Rijkers bereiken via 31 70 386 6815. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdorusrijkers.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Dorus Rijkers voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Dorus Rijkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Dorus Rijkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Dorus Rijkers

Bezoekers bekeken ook