Waterscouting Beatrix Roermond

Unknown Waterscouting Beatrix Roermond is gevestigd aan de Hatenboer 60 in Roermond.

Meer informatie over Waterscouting Beatrix Roermond in Roermond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Beatrix Roermond is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Beatrix Roermond organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Roermond, is Waterscouting Beatrix Roermond een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Beatrix Roermond een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hatenboer 60 in Roermond om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Beatrix Roermond bereiken via 31 6 10189785. Bekijk alvast de website: http://www.beatrixgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Beatrix Roermond voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Beatrix Roermond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Beatrix Roermond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Beatrix Roermond

Bezoekers bekeken ook