Waterscouting Abel Tasman

Unknown Waterscouting Abel Tasman is gevestigd aan de Rhedense Veerweg 70 in Giesbeek.

Meer informatie over Waterscouting Abel Tasman in Giesbeek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Waterscouting Abel Tasman is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Waterscouting Abel Tasman organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Giesbeek, is Waterscouting Abel Tasman een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Waterscouting Abel Tasman een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rhedense Veerweg 70 in Giesbeek om kennis te maken. Telefonisch kun je Waterscouting Abel Tasman bereiken via 31 313 840 436. Bekijk alvast de website: http://www.abeltasman-giesbeek.nl/ om een idee te krijgen waar Waterscouting Abel Tasman voor staat.

Hoe kom je bij Waterscouting Abel Tasman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waterscouting Abel Tasman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Waterscouting Abel Tasman

Bezoekers bekeken ook