WASA 't Hijgende Hert

Unknown WASA 't Hijgende Hert is gevestigd aan de Hommelseweg 551 in Arnhem.

Meer informatie over WASA 't Hijgende Hert in Arnhem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? WASA 't Hijgende Hert is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. WASA 't Hijgende Hert organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Arnhem, is WASA 't Hijgende Hert een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is WASA 't Hijgende Hert een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hommelseweg 551 in Arnhem om kennis te maken. Telefonisch kun je WASA 't Hijgende Hert bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwasa.nl/ om een idee te krijgen waar WASA 't Hijgende Hert voor staat.

Hoe kom je bij WASA 't Hijgende Hert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WASA 't Hijgende Hert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. WASA ’t Hijgende Hert

Bezoekers bekeken ook