WASA Het Vette Nijlpaard

Unknown WASA Het Vette Nijlpaard is gevestigd aan de Hommelseweg 553 in Arnhem.

Meer informatie over WASA Het Vette Nijlpaard in Arnhem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? WASA Het Vette Nijlpaard is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. WASA Het Vette Nijlpaard organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Arnhem, is WASA Het Vette Nijlpaard een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is WASA Het Vette Nijlpaard een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hommelseweg 553 in Arnhem om kennis te maken. Telefonisch kun je WASA Het Vette Nijlpaard bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingwasa.nl/ om een idee te krijgen waar WASA Het Vette Nijlpaard voor staat.

Hoe kom je bij WASA Het Vette Nijlpaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WASA Het Vette Nijlpaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. WASA Het Vette Nijlpaard

Bezoekers bekeken ook