W.s.v. Poseidon

Vereniging of organisatie W.s.v. Poseidon is gevestigd aan de de Boei, Ondersteweg 5a in Kessel.

Meer informatie over W.s.v. Poseidon in Kessel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? W.s.v. Poseidon is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. W.s.v. Poseidon organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Kessel, is W.s.v. Poseidon een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is W.s.v. Poseidon een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op de Boei, Ondersteweg 5a in Kessel om kennis te maken. Telefonisch kun je W.s.v. Poseidon bereiken via 31 77 462 2122. Bekijk alvast de website: http://www.wsvposeidon.nl/ om een idee te krijgen waar W.s.v. Poseidon voor staat.

Hoe kom je bij W.s.v. Poseidon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W.s.v. Poseidon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. W.s.v. Poseidon

Bezoekers bekeken ook