Van Pallandt Groep Ommen

Unknown Van Pallandt Groep Ommen is gevestigd aan de Het Laar 4A in Ommen.

Meer informatie over Van Pallandt Groep Ommen in Ommen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Van Pallandt Groep Ommen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Van Pallandt Groep Ommen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ommen, is Van Pallandt Groep Ommen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Van Pallandt Groep Ommen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Het Laar 4A in Ommen om kennis te maken. Telefonisch kun je Van Pallandt Groep Ommen bereiken via 31 6 15228080. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Van Pallandt Groep Ommen voor staat.

Hoe kom je bij Van Pallandt Groep Ommen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Pallandt Groep Ommen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Van Pallandt Groep Ommen

Bezoekers bekeken ook