Truman Scout

Unknown Truman Scout is gevestigd aan de Van Benthuizenlaan 1A in Heerhugowaard.

Meer informatie over Truman Scout in Heerhugowaard

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Truman Scout is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Truman Scout organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerhugowaard, is Truman Scout een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Truman Scout een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Van Benthuizenlaan 1A in Heerhugowaard om kennis te maken. Telefonisch kun je Truman Scout bereiken via 31 85 489 5790. Bekijk alvast de website: http://www.trumanscout.com/ om een idee te krijgen waar Truman Scout voor staat.

Hoe kom je bij Truman Scout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Truman Scout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Truman Scout

Bezoekers bekeken ook