The Rangers Rotterdam

Unknown The Rangers Rotterdam is gevestigd aan de Voorde 171-173 in Rotterdam.

Meer informatie over The Rangers Rotterdam in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? The Rangers Rotterdam is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. The Rangers Rotterdam organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is The Rangers Rotterdam een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is The Rangers Rotterdam een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Voorde 171-173 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je The Rangers Rotterdam bereiken via 31 6 20040050. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingtherangers.nl/ om een idee te krijgen waar The Rangers Rotterdam voor staat.

Hoe kom je bij The Rangers Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Rangers Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. The Rangers Rotterdam

Bezoekers bekeken ook