Tekakwitha Zeeverkenners

Unknown Tekakwitha Zeeverkenners is gevestigd aan de Jutfaseweg 212a in Utrecht.

Meer informatie over Tekakwitha Zeeverkenners in Utrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Tekakwitha Zeeverkenners is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Tekakwitha Zeeverkenners organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Utrecht, is Tekakwitha Zeeverkenners een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Tekakwitha Zeeverkenners een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jutfaseweg 212a in Utrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Tekakwitha Zeeverkenners bereiken via 31 6 27159469. Bekijk alvast de website: http://tekakwitha.nl/ om een idee te krijgen waar Tekakwitha Zeeverkenners voor staat.

Hoe kom je bij Tekakwitha Zeeverkenners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tekakwitha Zeeverkenners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Tekakwitha Zeeverkenners

Bezoekers bekeken ook