Talent Scout

Unknown Talent Scout is gevestigd aan de Postweid 40 in Venhuizen.

Meer informatie over Talent Scout in Venhuizen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Talent Scout is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Talent Scout organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Venhuizen, is Talent Scout een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Talent Scout een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Postweid 40 in Venhuizen om kennis te maken. Telefonisch kun je Talent Scout bereiken via 31 228 763 818. Bekijk alvast de website: http://uw-talentscout.nl/ om een idee te krijgen waar Talent Scout voor staat.

Hoe kom je bij Talent Scout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Talent Scout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Talent Scout

Bezoekers bekeken ook