Studentenscouting U.F.O.-Stam

Unknown Studentenscouting U.F.O.-Stam is gevestigd aan de Verlengde Hoogravenseweg 25 in Utrecht.

Meer informatie over Studentenscouting U.F.O.-Stam in Utrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Studentenscouting U.F.O.-Stam is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Studentenscouting U.F.O.-Stam organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Utrecht, is Studentenscouting U.F.O.-Stam een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Studentenscouting U.F.O.-Stam een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Verlengde Hoogravenseweg 25 in Utrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Studentenscouting U.F.O.-Stam bereiken via . Bekijk alvast de website: http://ufostam.nl/ om een idee te krijgen waar Studentenscouting U.F.O.-Stam voor staat.

Hoe kom je bij Studentenscouting U.F.O.-Stam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studentenscouting U.F.O.-Stam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Studentenscouting U.F.O.-Stam

Bezoekers bekeken ook