Stichting 't Geuzennest

Unknown Stichting 't Geuzennest is gevestigd aan de Bruggertstraat 44 in Enschede.

Meer informatie over Stichting 't Geuzennest in Enschede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting 't Geuzennest is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting 't Geuzennest organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Enschede, is Stichting 't Geuzennest een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting 't Geuzennest een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bruggertstraat 44 in Enschede om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting 't Geuzennest bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggeuzennest.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting 't Geuzennest voor staat.

Hoe kom je bij Stichting 't Geuzennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting 't Geuzennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting ’t Geuzennest

Bezoekers bekeken ook