Stichting Survival Havelte

Unknown Stichting Survival Havelte is gevestigd aan de Havelter Schapendrift 11 in Havelte.

Meer informatie over Stichting Survival Havelte in Havelte

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Survival Havelte is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Survival Havelte organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Havelte, is Stichting Survival Havelte een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Survival Havelte een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Havelter Schapendrift 11 in Havelte om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Survival Havelte bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.survivalrunhavelte.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Survival Havelte voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Survival Havelte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Survival Havelte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Survival Havelte

Bezoekers bekeken ook