Stichting Scouting Soekwa

Unknown Stichting Scouting Soekwa is gevestigd aan de Pottenbakkerlaan 34 in Hoogland.

Meer informatie over Stichting Scouting Soekwa in Hoogland

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Soekwa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Soekwa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hoogland, is Stichting Scouting Soekwa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Soekwa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pottenbakkerlaan 34 in Hoogland om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Soekwa bereiken via 31 33 480 8704. Bekijk alvast de website: https://www.soekwa.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Soekwa voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Soekwa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Soekwa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Soekwa

Bezoekers bekeken ook