Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek

Unknown Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek is gevestigd aan de De Wulp 20 in Ouderkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek in Ouderkerk aan den IJssel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel, is Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Wulp 20 in Ouderkerk aan den IJssel om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.regiolekenijssel.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Regio Lek- en IJsselstreek

Bezoekers bekeken ook