Stichting Scouting Regio Gooi

Scouting Stichting Scouting Regio Gooi is gevestigd aan de Edisonplein 3 in Hilversum.

Meer informatie over Stichting Scouting Regio Gooi in Hilversum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Regio Gooi is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Regio Gooi organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Hilversum, is Stichting Scouting Regio Gooi een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Regio Gooi een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Edisonplein 3 in Hilversum om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Regio Gooi bereiken via . Bekijk alvast de website: http://regiogooi.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Regio Gooi voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Regio Gooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Regio Gooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Scouting Regio Gooi

Bezoekers bekeken ook