Stichting Scouting Regio Fryslan

Unknown Stichting Scouting Regio Fryslan is gevestigd aan de Verstolkstraat 41 in Leeuwarden.

Meer informatie over Stichting Scouting Regio Fryslan in Leeuwarden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Regio Fryslan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Regio Fryslan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leeuwarden, is Stichting Scouting Regio Fryslan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Regio Fryslan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Verstolkstraat 41 in Leeuwarden om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Regio Fryslan bereiken via 31 6 16618141. Bekijk alvast de website: http://fryslan.scouting.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Regio Fryslan voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Regio Fryslan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Regio Fryslan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Regio Fryslan

Bezoekers bekeken ook