Stichting Scouting Ommen

Stichting Scouting Ommen is gevestigd aan de Randweg 50 in Meppel.

Meer informatie over Stichting Scouting Ommen in Meppel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Ommen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Ommen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Meppel, is Stichting Scouting Ommen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Ommen een een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze op Randweg 50 in Meppel om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Ommen bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Ommen voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Ommen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Ommen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Scouting Ommen

Bezoekers bekeken ook