Stichting Scouting Made

Unknown Stichting Scouting Made is gevestigd aan de Middelmeede 8 in Made.

Meer informatie over Stichting Scouting Made in Made

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Made is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Made organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Made, is Stichting Scouting Made een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Made een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Middelmeede 8 in Made om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Made bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmade.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Made voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Made? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Made het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Made

Bezoekers bekeken ook