Stichting Scouting Leonardus

Unknown Stichting Scouting Leonardus is gevestigd aan de Binderen 4 in Helmond.

Meer informatie over Stichting Scouting Leonardus in Helmond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Leonardus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Leonardus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Helmond, is Stichting Scouting Leonardus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Leonardus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Binderen 4 in Helmond om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Leonardus bereiken via 31 492 549 887. Bekijk alvast de website: https://scoutingleonardus.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Leonardus voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Leonardus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Leonardus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Leonardus

Bezoekers bekeken ook