Stichting Scouting Jan Wandelaar

Scouting Stichting Scouting Jan Wandelaar is gevestigd aan de Dasselaarweg 49 in Zeewolde.

Meer informatie over Stichting Scouting Jan Wandelaar in Zeewolde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Jan Wandelaar is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Jan Wandelaar organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Zeewolde, is Stichting Scouting Jan Wandelaar een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Jan Wandelaar een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Dasselaarweg 49 in Zeewolde om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Jan Wandelaar bereiken via 31 36 522 0166. Bekijk alvast de website: http://www.janwandelaar.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Jan Wandelaar voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Jan Wandelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Jan Wandelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Scouting Jan Wandelaar

Bezoekers bekeken ook