Stichting Scouting Irene

Unknown Stichting Scouting Irene is gevestigd aan de Waszinkweg 5 in Wijchen.

Meer informatie over Stichting Scouting Irene in Wijchen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Irene is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Irene organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wijchen, is Stichting Scouting Irene een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Irene een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Waszinkweg 5 in Wijchen om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Irene bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingwijchen.nl/ireneblokhut om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Irene voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Irene

Bezoekers bekeken ook