Stichting Scouting H.J.B. Wateregge

Unknown Stichting Scouting H.J.B. Wateregge is gevestigd aan de De Boerenzwaluw 2 in Almelo.

Meer informatie over Stichting Scouting H.J.B. Wateregge in Almelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting H.J.B. Wateregge is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting H.J.B. Wateregge organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Almelo, is Stichting Scouting H.J.B. Wateregge een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting H.J.B. Wateregge een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Boerenzwaluw 2 in Almelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting H.J.B. Wateregge bereiken via 31 546 456 308. Bekijk alvast de website: http://www.hjbwateregge.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting H.J.B. Wateregge voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting H.J.B. Wateregge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting H.J.B. Wateregge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting H.J.B. Wateregge

Bezoekers bekeken ook