Stichting Scouting Gillesa

Unknown Stichting Scouting Gillesa is gevestigd aan de Boslaan 9 in Gilze.

Meer informatie over Stichting Scouting Gillesa in Gilze

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting Gillesa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting Gillesa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Gilze, is Stichting Scouting Gillesa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting Gillesa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Boslaan 9 in Gilze om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting Gillesa bereiken via 31 161 455 473. Bekijk alvast de website: http://www.gillesa.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting Gillesa voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting Gillesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting Gillesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scouting Gillesa

Bezoekers bekeken ook