Stichting Scouting De Zwervers

Vereniging of organisatie Stichting Scouting De Zwervers is gevestigd aan de Concourslaan 2 in Groningen.

Meer informatie over Stichting Scouting De Zwervers in Groningen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scouting De Zwervers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scouting De Zwervers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Groningen, is Stichting Scouting De Zwervers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scouting De Zwervers een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Concourslaan 2 in Groningen om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scouting De Zwervers bereiken via 31 50 312 2424. Bekijk alvast de website: http://www.zwerversgroningen.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scouting De Zwervers voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scouting De Zwervers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scouting De Zwervers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Scouting De Zwervers

Bezoekers bekeken ook