Stichting scouting de IJmondtrekkers

Unknown Stichting scouting de IJmondtrekkers is gevestigd aan de Venusstraat 43 in IJmuiden.

Meer informatie over Stichting scouting de IJmondtrekkers in IJmuiden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting scouting de IJmondtrekkers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting scouting de IJmondtrekkers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van IJmuiden, is Stichting scouting de IJmondtrekkers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting scouting de IJmondtrekkers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Venusstraat 43 in IJmuiden om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting scouting de IJmondtrekkers bereiken via 31 255 522 622. Bekijk alvast de website: http://ijmondtrekkers.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting scouting de IJmondtrekkers voor staat.

Hoe kom je bij Stichting scouting de IJmondtrekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting scouting de IJmondtrekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting scouting de IJmondtrekkers

Bezoekers bekeken ook