Stichting Scoutcentrum de Baak

Unknown Stichting Scoutcentrum de Baak is gevestigd aan de Goese Dieplaan 107 in Goes.

Meer informatie over Stichting Scoutcentrum de Baak in Goes

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Scoutcentrum de Baak is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Scoutcentrum de Baak organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Goes, is Stichting Scoutcentrum de Baak een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Scoutcentrum de Baak een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Goese Dieplaan 107 in Goes om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Scoutcentrum de Baak bereiken via 31 6 50240200. Bekijk alvast de website: https://www.scoutcentrumdebaak.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Scoutcentrum de Baak voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Scoutcentrum de Baak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scoutcentrum de Baak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Scoutcentrum de Baak

Bezoekers bekeken ook