Stichting Sawaley

Unknown Stichting Sawaley is gevestigd aan de Esdoornstraat 50 in Leeuwarden.

Meer informatie over Stichting Sawaley in Leeuwarden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Sawaley is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Sawaley organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leeuwarden, is Stichting Sawaley een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Sawaley een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Esdoornstraat 50 in Leeuwarden om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Sawaley bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.sawaley.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Sawaley voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Sawaley? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sawaley het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Sawaley

Bezoekers bekeken ook