Stichting Paasheuvelgroep

Unknown Stichting Paasheuvelgroep is gevestigd aan de Het Frusselt 30 in Vierhouten.

Meer informatie over Stichting Paasheuvelgroep in Vierhouten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Paasheuvelgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Paasheuvelgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vierhouten, is Stichting Paasheuvelgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Paasheuvelgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Het Frusselt 30 in Vierhouten om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Paasheuvelgroep bereiken via 31 577 411 556. Bekijk alvast de website: http://www.paasheuvelgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Paasheuvelgroep voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Paasheuvelgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Paasheuvelgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Paasheuvelgroep

Bezoekers bekeken ook