Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd

Unknown Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd is gevestigd aan de Haageind 31 in Deurne.

Meer informatie over Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd in Deurne

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Deurne, is Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Haageind 31 in Deurne om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd bereiken via 31 493 320 457. Bekijk alvast de website: http://www.ossenbeemd.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Natuur- en Milieu Educatie Centrum de Ossenbeemd

Bezoekers bekeken ook