Stichting KJEM Kronenberg

Jeugdorganisatie Stichting KJEM Kronenberg is gevestigd aan de Meerweg 73 in Kronenberg.

Meer informatie over Stichting KJEM Kronenberg in Kronenberg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting KJEM Kronenberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting KJEM Kronenberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Jeugdorganisatie in de buurt van Kronenberg, is Stichting KJEM Kronenberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting KJEM Kronenberg een Jeugdorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Jeugdorganisatie op Meerweg 73 in Kronenberg om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting KJEM Kronenberg bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.kjem.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting KJEM Kronenberg voor staat.

Hoe kom je bij Stichting KJEM Kronenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting KJEM Kronenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting KJEM Kronenberg

Bezoekers bekeken ook